Follow by Email

Thursday, 16 January 2014

Assalamualaikum n Sejahtera sumer.. Naik bersarang dah blog aku nih..tak banyak yg blh nak citer kat sini. Well pets yg kat umah pong da smakin kurang.. la nih tinggal 5 hamster, sekor FTG n sekor kucen..
Ni je la sekoq FTG aku yg tgl..sekoq lagi da Qolu..

My boy dgn FTG..la ni da smakin agresif..nak mengigit je kejanyer..

Fat Tailed Gerb
Hamster pong da tinggey lime je..
My Late Naughty Boy..Ricky..

Wednesday, 29 August 2012

Hammies In muz.bunnyncavy.farm

My first time handling hamsters.. I bought them last December. Both are panda's color (B/W). Now they are about 10 month old..(picked up time their age around almost 3 month).. My kids really love them..
Hammies in da house!!!.. Rocky the hammy..



Ricky..

Rocky the rock steady having meals..

Ricky got scars after playing or fighting with Rocky..
Nice to have them..both of them are male.. Very active and tame..everybody can handle them..

Tuesday, 28 August 2012

Antara Texel Terakhir Aku..

Salam Hari Raya Aidilfitri !!!!
kepada semua visitor yang beragama Islam.. Setelah sekian lama bersarang blog aku ni..baru la ni ader perasaan sket untuk aku tayangkan texel2 terakhir aku..ader lagi satu family yang aku x dpt nak uploadkn gmbau depa..kini semua tinggal kenangan..
Si Rocker sekor ni da terbukti kejantanannya..skrg da milik org lain..

Ni la bini si Rocker kat atas nu..

Sekor ni pong da jadi milik orang lain..

Si Hobit yang da jadi milik orang lain..
Anti akan aku uploadkn lagi gambau-gambau pets aku yang tinggal di muz.bunnyncavy.farm ..jupe lagi di post yang akan datang..








Thursday, 17 May 2012

Salam, memang da bersarang giler da blog aku nih..hehehe..sorry la pada yang dok jengok2 blog ni selalu tapi xder yang updated. Buat sementara nih banyak sgt keja nak kena wat. so aku tunggula kalu ader aper2 pekambangan terbaru dan masa yang terluang akan aku updatekan post2 terkini tentang pets aku yang tinggal skrg nih..Insya'Allah.. :-)

Friday, 3 February 2012

Saje-saje

Sekarang ni depa yang kat dalam da jadi milik orang len..first batch anak2 Jerry dengan Shelty..

Kondo gp aku ni da tinggal kenangan cuma..